Onze merken

Wij werken volgens een goed-beter-best principe. Deze hebben wij gebaseerd op prijs en kwaliteitsverhouding.

Goed

Beter

Best

LG

Waarom kiezen voor een airco van LG?

De airco’s van het merk LG zijn innovatief en stijlvol met een uniek design. Deze airco’s zijn ontworpen om te passen bij vrijwel elk soort interieur en levensstijl. Daar komt nog bij dat de airco’s van LG energiezuinig werken en voorzien zijn van een energielabel met klasse A+++. Airco’s van LG worden gebruikt om te koelen, maar kunnen je ruimte ook verwarmen. Daarnaast wordt de lucht gezuiverd of bevochtigt op een stille en duurzame manier. Dit alles zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Mitsubishi

Waarom kiezen voor een airco van Mitsubishi?

De airco’s van Mitsubishi zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Mitsubishi produceert airco’s van topkwaliteit die niet alleen kunnen koelen, maar ook verwarmen, de lucht filteren of ontvochten. Het energie label varieert van A+ tot A+++. Je kunt de airco’s van Mitsubishi op afstand bedienen door middel van een afstandsbediening om zo voor de gewenste temperatuur te zorgen binnenshuis. De airco’s van Mitsubishi zijn ten slotte geruisloos en in te stellen op 4 verschillende standen om een optimale luchtstroom te creëren.

Daikin

Waarom kiezen voor een airco van Daikin?

De airco’s van het merk Daikin zijn niet alleen energiezuinig en betrouwbaar, maar ze zijn ook stijlvol. Daar komt nog bij dat ze allemaal over een hoog energielabel beschikken. Al heeft een airco natuurlijk altijd een invloed op uw energie verbruik. De airco's zijn van topkwaliteit, waarmee je de ruimtes in je huis kunt koelen en verwarmen. Daarnaast zorgt de airco ook voor een schonere lucht in huis dankzij de filterfunctie die de lucht binnenshuis ververst. De airco’s van dit merk passen bij vrijwel alle levensstijlen en interieursoorten.

Hoe werkt het?

Online offerte aanvraag

Persoonlijk advies gesprek

Installatie wordt verricht

Tevreden klant

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten, wat is er inbegrepen?

De totale kosten variëren op basis van het type airconditioning dat je kiest en de locatie. Wij geven je graag een duidelijke offerte met alle kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Gaat mijn energierekening omhoog als ik een airconditioning installeer?

Ja, airconditioning systemen verbruiken energie. We kunnen wel kijken naar een zo efficiënt mogelijk systeem zodat de kosten zodanig laag blijven.

Hoelang gaat een airconditioning systeem eigenlijk mee?

De meeste systemen gaan zo'n 10 tot 15 jaar mee. Maar periodiek onderhoud kan de levensduur verlengen. Als je er goed voor zorgt dan gaat het systeem langer mee.

Hoe zit het met de installatie?

De installatie is niet ingewikkeld, maar het kan wat tijd in beslag nemen. Maak je geen zorgen, we doen ons best om het snel en efficiënt te doen zonder rommel achter te laten. Gemiddeld zijn we een halve dag bezig met een installatie.

Krijg ik garantie op de airconditioning systeem en de installatie?

Zeker! We bieden garantie op zowel de airconditioning zelf als op de installatie. Vraag naar onze aanvullende garantie pakketten.

Kantoor: Duiven & Elst

Telefoonnummer: +31 (0)85 130 44 41

Email: info@bb-installatie.nl

Copyright 2022 . All rights reserved